Afdelingen - Speelclub

speelclub

De Speeclub, dat is de jongste afdeling van de chiro. Zij hebben een mascotte genaamd mazzel en hun afdelingskleur is geel.

Elke zondagmiddag opnieuw staan wij paraat om de kinderen van het 2de, 3de en 4de leerjaar een onvergetelijke zondagnamiddag te bezorgen. Samen trekken we erop uit voor een tocht vol spelletjes, plezante dingen en allerlei gekke opdrachten. Deze spelletjes gaan van schatten zoeken tot legertje spelen, van kussengevechten tot ‘radartikkertje’ enzoverder… Maar natuurlijk mag het voor ons ook wel al eens op het gemak, daarom is er wekelijks ook onze afspraak in ons eigen lokaal waar we dan genieten van een drankje en een wafeltje terwijl iedereen zijn stoere verhalen verteld van de afgelopen week.

Hoogtepunt van het jaar is natuurlijk het onvergetelijke kamp. De volle 10 dagen zijn we weg van huis, maar toch is dit voor sommigen nog veel te kort. Op kamp vliegt de tijd namelijk voorbij, we staan geen minuut stil. Kampen bouwen, knutselen, over beken springen, voetballen,.. Kortom vooral plezier maken dus met al je vrienden..

Welnu zit jij nog niet in onze chiro, of heb je nog een vriendje op school die zondagnamiddag niet weet wat gedaan? Kom dan gerust eens proberen en breng al je vriendjes mee. Na de eerste keer zullen jullie meteen verkocht zijn en worden al die andere zondagen een belevenis vol spel en plezier!

Speelclub Rakkers Toppers Kerels Aspis