info info weetjes financiële steun uniform briefjes downloads verzekeringen

Info - Briefkes

18 januari => 2de startdag!!

Na onze welverdiende winterstop kunnen we er weer met zijn allen volop tegenaan gaan. De vele familiefeesten zijn achter de rug, de cadeautjes zijn al lang opengemaakt. Het is eindelijk weer tijd voor chiro! We spreken zoals altijd af om 14.00 aan ons heem, eindigen doen we om 17.00. Breng gerust al je vriendjes mee!

Kampdvd & kerstaktiefke

Als alles vlot en goed verlopen is, moet iedereen die vorig jaar meegeweest is op kamp nu trotse bezitter zijn van de kampDVD van Kasterlee. Mocht dat om één of andere reden nu toch nog niet het geval zijn. Aarzel dan niet om onmiddelijk een mail te sturen naar chiroaktivo@hotmail.com. Mocht u op dit moment ook nog geen trotse eigenaar zijn van een kerstaktiefke, ook dan mag u als de bliksem mailen naar chiroaktivo@hotmail.com. Wij zullen dan zo snel mogelijk aan uw deur staan met een DVD of Kerstaktiefke.

Kerstmisviering !

De jongens van Chiro Aktivo en de meisjes van Chiro Kris-Kras zullen ook dit jaar de kerstmisviering verzorgen. E.H. André Windels zal de mis voorgaan.  Na afloop van de mis trakteren we jullie nog op glühwein en warme chocolademelk.Kerststal

Allen welkom!!                   

Vrijdag 24 december om 17u30
@ Sint-Laurentiuskerk Wielsbeke

Zwemmen & schaatsen !

Voor de Speelclub & Rakkers.

Aangezien tradities er zijn om te behouden, gaan we ook dit jaar met z'n allen zwemmen. Dit gebeurt op 14 december. Het is dan de laatste keer chiro voor de winterstop. Als je goesting hebt om dan ook een duik te nemen, kom dan om 14h naar het chiroheem. Er wordt wel een bijdrage van 2 euro gevraagd.

Voor de Toppers Kerels & Aspi's.

Daarnaast melden we dat we naar jaarlijkse gewoonte op 14 december gaan schaatsen naar het Gullegemse Finlandia. Jullie worden om 17u (!) verwacht aan ons heem. Deze leuke avond zou 5 euro kosten. Vergeet zeker en vast jullie lange broek en handschoenen niet (verplicht!).

De leiding van Chiro Aktivo

Avondontspanning

Vanaf 30 november is er avondontspanning voor de toppers, de kerels en de aspi’s. Dit loopt van 18h tot 20h. Omdat de examens dan in aantocht zijn, kunnen zij in de namiddag studeren en ’s avonds wat in de chiro te komen chillen om eventjes van achter die schoolboeken weg te zijn.

De sint

Op zondag 7 december krijgen we hoog bezoek! De sint en zijn zwarte pieten komen kijken of de leden wel braaf geweest zijn het voorbije jaar.
De goedheilige man bezoekt de speelclub en de rakkers in de namiddag en ’s avonds is het de beurt aan de toppers, de kerels en de aspi’s. Schrijf dit maar in drukletters in je agenda en onthoud: wie braaf is krijgt lekkers, wie stout is de roe!

Vanaf 30 november is er avondontspanning voor de toppers, de kerels en de aspi’s. Dit loopt van 18h tot 20h. Omdat de examens dan in aantocht zijn, kunnen zij in de namiddag studeren en ’s avonds wat in de chiro te komen chillen om eventjes van achter die schoolboeken weg te zijn.

Pannenkoekenactie

Gegroet beste chirovriendjes,

Ik hoor jullie maagjes al knorren van verlangen. En terecht, want voor de 18de keer organiseren we onze jaarlijkse pannenkoekenactie. De actie start op 12 oktober en loopt tot 23 november. In de chiro zal je een lijst meekrijgen om bestellingen te noteren die je dan kan afgeven aan je leiders. Een pak pannenkoeken (1kg) kost amper 5 euro en kunnen eenmalig ingevroren worden. De bestelde pannenkoeken worden aan huis bezorgd. Zoals ieder jaar zijn er ook leuke prijzen te verdienen voor de beste verkopers! En als je minstens 30kg verkoopt, krijg je zeker een mooie prijs. Iedereen die een pak pannenkoeken koopt, steunt onze chiro want met de opbrengst van deze verkoop kopen we allerlei spelmateriaal aan en ook een groot deel van de kosten van het kamp worden hiermee betaald! 3 ,2,1 Smullen maar...