Kamp

Kamp 2011 Koks Proost Vorige kampen

Ook dit jaar is onze fantastische kookploeg opnieuw van de partij. Dus ook in Kasterlee zullen we niets te kort komen op culinair vlak. Uw zoon mag zich dus zoals ieder jaar verwachten aan enkele culinaire hoogstandjes en vele ‘lekkere gerehjes’. Onder het motto ‘Never change a winning team’ blijft onze kookploeg net als vorig jaar ongewijzigd.
De chefs van dienst zijn:

(Fonne) Kurt & Isabelle

KurtenIsabelle

Dit zijn ook al habitués van de kookploeg. Ze zijn immers niet aan hun proefstuk toe. Dit jaar gaat Fonne al voor de vijfde keer mee, Isabelle voor de derde keer. Hun 2 zonen (Kurt (Jonas) en Maarten) zullen hun papa en mama in de gaten houden hoe ze het lekkere eten of oeioeisaus klaar maken. Wij hebben er alleszins het volste vertrouwen in!Christ en Veerle

Christ en Veerle

Wat zijn we blij dat ze nog een jaartje bijgeboekt hebben! Christ en Veerle gaan voor een tweede keer mee op kamp. Maar vergis jullie niet, ook zij hebben al ervaring met kamp en koken. En als we hun zonen Tuur en Fiel mogen geloven, zullen we ook niets te kort komen van deze kokjes!

Benny en Nancy

Benny en Nancy

Benni en Nancy gaan dit jaar voor de vierde maal mee koken. Ook zij zijn dus al gewend aan het koken op kamp. Hun zoon Lennert die bij de aspi’s zit, is hun connectie in Aktivo. Nancy heeft trouwens beloofd dit jaar opnieuw eigenhandig heerlijke chocomousse te bereiden, terwijl Benni zich meer zal bezig houden met de afwas!

Bolle en Evy

Bolle en Evy

Bolle was enkele decennia geleden leider van Chiro Aktivo. Ondertussen heeft hij met zijn zonen Balder (Kerels) en Fiel (Speelclub) de opvolging verzekerd. Bolle zal op kamp terug instaan voor de goede sfeer en ambiance. Verder zal hij ook nog een handje toesteken in de kokstent. Dit jaar zorgde hij voor een nieuwe aanwinst binnen onze kookploeg en neemt hij zijn vriendin Evy mee. Welkom in Aktivo!

Elke

Elke

Al sinds enkele jaren kriebelde het bij Elke om mee te gaan koken op kamp, en vorig jaar hebben we voor de eerste keer mogen genieten van haar kookkunsten. En of ze goed meedraait met onze zotte bende kokjes!