Kamp

Kamp 2011 Koks Proost Vorige kampen

Ook dit jaar is onze fantastische kookploeg opnieuw van de partij. Dus ook in Kasterlee zullen we niets te kort komen op culinair vlak. Uw zoon mag zich dus zoals ieder jaar verwachten aan enkele culinaire hoogstandjes en vele ‘lekkere gerehjes’. Onder het motto ‘Never change a winning team’ blijft onze kookploeg net als vorig jaar ongewijzigd.
De chefs van dienst zijn:

(Fonne) Kurt & Isabelle

KurtenIsabelle

Dit zijn ook al habitués van de kookploeg. Ze zijn immers niet aan hun proefstuk toe. Dit jaar gaat Fonne al voor de vijfde keer mee, Isabelle voor de derde keer. Hun 2 zonen (Kurt (Jonas) en Maarten) zullen hun papa en mama in de gaten houden hoe ze het lekkere eten of oeioeisaus klaar maken. Wij hebben er alleszins het volste vertrouwen in!Michel en Delfine

Michel en Delfine

Michel en Delfine gaan dit jaar voor de derde keer mee met Chiro Aktivo, dus daarom: welkom bij Chiro Aktivo! Culinair gezien hebben ze zich al bewezen op de laatste spaghettiavond, dus nu nog de stembanden smeren om ook de klassiekers van Aktivo te leren kennen! Hopelijk kunnen Maksim en Kyran van de speelclub deze topsongs al aanleren bij hun ouders!

Benny en Nancy

KurtenIsabelle

Benny en Nancy gaan dit jaar voor de tweede keer mee met Chiro Aktivo. Een passend tekstje voor hen zal in de loop van het jaar hier volgen.